Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Schaatsen voor dames bij Perry kopen

Damesschaatsen koop je online bij Perry. De schaatsende vrouw in Nederland kan bij Perry altijd vinden wat zij zoekt. Het belangrijkste onderdeel van je schaatsuitrusting is zonder twijfel de schaats. De schaatsen vormen de basis en zijn medebepalend voor je schaatsprestaties. Bij Perry Sport kun je niet alleen als competitieve schaatser terecht maar ook als recreatieve schaatser.Op de pagina zelf kun je filteren op productgroep, merken, maten, kleuren en prijzen.

Ruim assortiment damesschaatsen

Met topmerken als Roces, Spex, Viking en andere ben je verzekerd van topkwaliteit schaatsen. In de schaatsshop van Perry vind je altijd wat je zoekt. Je vind er producten van onder andere grote merken als Viking, Roces, Nijdam, Spex en Zandstra. Schaatsen doe je in een outfit van Perry! Wanneer je uiteindelijk hebt gevonden wat je zoekt kun je op het product klikken voor meer productinformatie en productfoto’s

Koop online schaatsen voor vrouwen bij Perry

Heb jij je favoriete dames schaatsen gevonden? Maak je outfit compleet met de thermo collectie van Perry. Ook kun je bij Perry als je sportbenodigdheden vinden die jou helpen om je sport nog beter te beoefenen. Veel shop- en sport plezier gewenst!

Schaatsen
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Categorieën
Ijshockeyschaatsen
Kunstschaatsen
Merken
Nijdam
Maten
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Meer
Kleuren
Prijzen

vrouwen/sporten/schaatsen
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)