Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Waterschoenen voor dames bij Perry kopen

Waterschoenen voor dames koop je online bij Perry. Perry is de nummer 1 in watersportartikelen van Nederland. Dameswaterschoenen horen hier natuurlijk ook bij! Dus ben jij op zoek naar goede waterschoenen voor dames, zoek dan niet verder en bekijk de collectie waterschoenen online bij Perry.

Ruim assortiment waterschoenen voor dames

Waterschoenen zijn een belangrijk onderdeel van je watersportoutfit. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen in de zee of een meer, dan zijn waterschoenen handig om je voeten te beschermen. De juiste dames waterschoenen en zwemschoenen bieden precies wat jij nodig hebt. Gebruik de filers in het menu om snel en gemakkelijk de juiste waterschoen te vinden die bij jou past. Sorteer bijvoobeeld op merk, maat, prijs of kleur en jou waterschoen is zo gevonden.

Koop online waterschoenen bij Perry

Mocht jij meer informatie over een bepaalde dameswaterschoen willen klik dan op het artikel. Je leest dan de aanvullende productinformatie en ziet snel welke maten er momenteel op voorraad zijn. Wil jij het artikel op een later moment aanschaffen? Maak dan een account aan bij Perry en plaats je favoriete waterschoenen en zwemschoenen in je wishlist. Zodoende hoef je volgende keer niet meer te zoeken. Leveren doen we binnen 3 werkdagen, lang wachten op je bestelling is dus niet nodig.

Waterschoenen
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Seac
Speedo
Spex
Maten
28
29
30
31
32
33
34
34-35
35
36
37
38
39
40
41
42
42-43
43
44
45
46
Meer
Kleuren
Prijzen

vrouwen/schoenen/waterschoenen
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)