Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

De perfecte snowboardschoenen scoor je bij Perry

De juiste pasvorm van snowboardschoenen is een van de belangrijkste elementen van een geslaagde wintersportvakantie. Wanneer de schoenen te strak of te los zitten kun je last krijgen van blaren en geschaafde enkels. Dit drukt de vakantiepret en laat snowboarden meer als een straf dan als een fantastische sport voelen. De regel bij het uitzoeken van snowboardschoenen is dan ook: Ga minimaal een kwartier met beide schoenen aan rondlopen en beweeg zoveel mogelijk. Heb je na een kwartier nog steeds het gevoel dat de schoenen comfortabel en strak zitten? Dan heb je het paar snowboardschoenen gevonden waarmee jij tijdens de wintersport onlosmakelijk verbonden zult zijn.

Snowboardschoenen van de grootste topmerken

Bij Perry vind je online de perfecte schoenen voor jouw snowboard-avontuur. Essentieel bij het uitzoeken van de juiste snowboardschoenen is de juiste stijfheid, comfort en bescherming. Bij Perry ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit snowboardschoenen. Geef je wintersportvakantie nu een extra boost met de fantastische snowboardschoenen van bijvoorbeeld HEAD, Atomic of Fischer. Stuk voor stuk wereldmerken met een ongekende kwaliteit.

Snowboardschoenen eenvoudig en snel online bestellen

Bij Perry kun je heel eenvoudig online snowboardschoenen bestellen die matchen met jouw wensen. Op deze manier kun je ze rustig op je gemak uittesten, zodat je zeker weet dat de schoenen de juiste pasvorm hebben. Mochten de schoenen toch niet helemaal lekker zitten dan kun je deze heel eenvoudig retourneren in een van onze vele filialen of per post. Besluit je naar een van onze filialen te gaan? Vraag dan eens een verkoper om advies, zij kunnen je nog veel meer vertellen over de perfecte snowboardschoenen.

Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
sport/snowboarden/snowboardschoenen
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)