Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

De juiste snowboards bij Perry kopen

Snowboards koop je natuurlijk online bij Perry. In de online snowboard shop vind je snowboards van merken zoals: Head en Nitro. Neem rustig de tijd en bekijk de snowboards hier op Perrysport.nl. Naast een goed board zijn ook de juiste snowboardkleding en snowboardaccessoires belangrijk. Ook snowboardkleding en snowboardaccessoires voor heren, dames en kids koop je hier online bij ons.

Ruim assortiment aan snowboards bij Perry

Snowboards zijn er diverse soorten, maten en kleuren. De snowboards die je bij ons online koopt bieden een perfecte grip. Zo wordt het aansnijden van scherpe bochten een stuk gemakkelijker. Lang wachten op je nieuwe board wil je natuurlijk niet, daarom leveren we binnen 2 werkdagen. Zo ben jij helemaal klaar voor je komende wintersportvakantie en ben jij iedereen te snel af op je nieuwe board.

Koop online snowboards bij Perry

Wil jij meer informatie over een bepaalde snowboard? Klik op het artikel en lees de aanvullende productinformatie. Daarnaast kun je hier een aantal extra productfoto’s vinden en snel zie in welke maten jouw favoriete snowboard is te leveren. Shoppen op Perrysport.nl is leuk, super simpel en veilig. Betalen kan je bijvoorbeeld doen via IDEAL. Mocht de bestelling toch niet aan je verwachtingen voldoen, ruilen kan binnen 14 dagen in een Perry filiaal. We wensen je alvast heel veel snowboardplezier!

Snowboards
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
sport/snowboarden/snowboards
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)