Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

De juiste noren bij Perry kopen

Noren koop je online bij Perry. In onze online schaatsen shop vind je noren van topmerken zoals Nijdam en Viking. Wil jij snel een geschikte schaats vinden? Gebruik dan de filters hier op de pagina. Selecteer bijvoorbeeld jouw maat. Zo wordt het vinden van het juiste artikel super eenvoudig!

Ruim assortiment noren bij Perry

Nederland staat bekend als een echt schaatsland. Natuurlijk zit een groot gedeelte van het land voor de televisie en rondentijden mee te schrijven tijdens een groot schaatstoernooi. Het allerleukste blijft zelf sporten en dus zelf het ijs op stappen. Noren zijn perfect om urenlang op te schaatsen. Maak bijvoorbeeld tijdens een echte winterdag een ronde over de plaatselijke sloten en meren.

Koop online norenschaatsen bij Perry

Online shoppen bij Perry is leuk, gemakkelijk en veilig. Betalen kun je bijvoorbeeld doen met het vertrouwde IDEAL. Wil je voor het bestellen wat meer informatie over een bepaalde schaats? Klik dan op de foto en lees op een volgende pagina meer informatie. Daarnaast zie je direct of de schaats ook in jouw maat te leveren is.

Noren
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Viking
Maten
40
41
42
43
44
45
46
47
Meer
Kleuren
Prijzen

Geslacht
Mannen
Vrouwen
Kinderen
Unisex
sport/schaatsen/noren
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)