Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Online squash artikelen kopen

Of je nu een beginnende squasher of een pijlsnelle squashveteraan bent, bij Perry koop jij squash artikelen. Hier kun je namelijk gemakkelijk alles wat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen online kopen. Wij zijn de squash specialist van Nederland! Perry heeft een uitgebreid assortiment squashrackets, squashschoenen, squashkleding en squashaccessoires van absolute topkwaliteit. Met wereldmerken als Nike, adidas, Asics, Dunlop en Sjeng ga je als een pro tekeer op de squashbaan.

De online squash shop van Nederland

Wat is er nu heerlijker dan als een gesmeerde bliksem over de squashbaan razen? Met de squashartikelen van Perry maken we het nog makkelijker om het beste uit jezelf te halen. Een goede outfit en een racket van kwaliteit moeten je immers niet tegenwerken, maar bijdragen aan een nog dodelijker spel. Daarom bestaat ons squashassortiment louter uit de beste producten van de beste merken. Op zoek naar comfortabele, goed ventilerende squashkleding die ook nog eens knap zijn om te zien? Fraaie squashschoenen met een steengoede schokabsorptie? Squashrackets die tegen een stootje kunnen? In de online squash shop van Perry vind je het allemaal.

Bestel online squashrackets

Neem dus gauw een kijkje in ons uitgebreide squashassortiment. Heb je vragen of meer informatie nodig over een bepaald squashartikel? Klik dan op de productfoto en op het volgende scherm krijg je alle belangrijke informatie te zien. Zo kom je in één oogopslag te weten in welke maten en kleuren een artikel beschikbaar is. Daarnaast lees je meer over de eigenschappen van het desbetreffende product. Zo shop je het squashartikel wat het beste aansluit bij jouw wensen. Bij Perry kun je altijd rekenen op snelle service. Binnen twee werkdagen wordt je bestelling geleverd. Veel shopplezier!

Squash shop
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Categorieën
Squash accessoires
Squash rackets
Squashballen
Merken
Dunlop
Head
Pacific
Maten
ONE-SIZE
Kleuren
Prijzen

Geslacht
Mannen
Vrouwen
Kinderen
Unisex
sport/racketsport/squash
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)