Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Hockeygrip bij Perry kopen

Grip voor je hockeystick koop je online bij Perry in de online hockeygrips shop. Wij zijn de nummer 1 online shop als het gaat om de juiste hockeyartikelen. Een groot voordeel: we leveren binnen 2 werkdagen, want zeg nou zelf lang wachten op je nieuwe hockeygrip wil je niet. Snel vinden waar je naar zoekt? Gebruik de super handige filter, selecteer bijvoorbeeld alleen op het merk Dita of Grays.

Ruim assortiment hockeygrips

Om tijdens een hockeywedstrijd of hockeytraining een goede grip te hebben op je stick is een hockeygrip artikel van groot belang. Zodoende vliegt je stick niet uit je handen tijdens rake klap. Stel je eens voor, je staat oog in oog met de keeper en je stick vliegt uit je handen. Voorkomt dit scenario met de hockeygrip artikelen van Perry. De grips die je bij Perry koopt zijn verkrijgbaar in heel veel diverse frisse kleur. Zo geef jij je hockeystick een persoonlijke touch.

Koop online hockeygrips bij Perry

Wil je meer informatie over een bepaald artikel? Klik dan op de foto en lees de aanvullende productinformatie. Lees bijvoorbeeld van welke materialen het artikel gemaakt is. Mocht het artikel toch niet aan je verwachtingen voldoen, ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen in een Perry winkel. Het bestelproces bij ons is heel eenvoudig en bovendien erg veilig. Betaal bijvoorbeeld met het betrouwbare IDEAL. Veel hockeyplezier!

Hockeygrip
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Dita
Maten
ONE-SIZE
Kleuren
Prijzen

Geslacht
Mannen
Vrouwen
Kinderen
Unisex
sport/hockey/hockeygrip
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)