Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Hockeybitjes bij Perry kopen

Hockeybitjes koop je natuurlijk online bij Perry. In Nederland zijn wij de nummer 1 in hockeyartikelen online kopen. Dus ook voor een hockeybitje ben je hier aan het juiste adres. Wil jij snel een bitje vinden dat aan jouw eisen voldoet? Gebruik dan de handige filters, filter bijvoorbeeld op jouw favoriete merk. Lang wachten op je nieuwe bitje is overigens niet nodig. We streven naar een levering binnen 2 werkdagen.

Ruim assortiment hockeybitjes

Je tanden en mond beschermen met een bitje is zeer belangrijk. Er zijn genoeg hockeyers die een stukje tand zijn kwijtgeraakt door een hockeybal of hockeystick. Tandletsel voorkom je door het dragen van een goed bitje. Een hockeybitje verdeelt de kracht van een bal of hockeystick tijdens de aanraking. Zo is de kans een stuk kleiner dat jij onmiddellijk een stukje tand afbreekt. Je kunt daarom beter wat geld investeren in een goed hockeybitje van Perry dan een dure tandartsrekening achteraf.

Koop online bitjes bij Perry

Wil jij meer informatie over een specifiek bitje? Klik dan op de foto en lees de aanvullende productinformatie in een volgend scherm. Vanuit hier leg je het artikel in je winkelwagentje en bestel je via een aantal gemakkelijke, snelle en bovendien veilige stappen. Betalen doe je bijvoorbeeld via het betrouwbare IDEAL. Veiligheid boven alles met een hockeybitje uit de online hockey shop van Perry!

Hockeybitjes
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Categorieën
Fitnessaccessoires
Hockeyaccessoires
Merken
Dita
Fitshape
Shockdoctor
Maten
ONE-SIZE
Kleuren
Prijzen

Geslacht
Mannen
Vrouwen
Kinderen
Unisex
sport/hockey/hockeybitjes
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)