SINGLES DAY DEALS 2020 BIJ PERRY

Op 11 november (11-11) is het weer zover; Singles Day bij Perry. Deze dag scoor je online de beste deals. Verwen jezelf met een comfortabel thuiswerk-outfit anno 2020 met 22% korting op de alle sweaters en sweatpants of alle benodigdheden om thuis tot je nieuwe sportschool om te toveren. Wil je geen enkele deal te missen? Schrijf je in voor de Perry nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling. Zo shop je nog voordeliger tijdens Singles Day! Tijdens Singles Day profiteer je alleen op 11 november van de deals. Wil je elke dag profiteren van kortingen? Kijk dan in onze voordeel-collectie en shop altijd je artikelen met korting.

WAT IS SINGLES DAY?

Singles Day is afkomstig uit China. In China is dit een feestdag voor de vrijgezellen om te vieren dat ze single zijn. Deze dag valt altijd op 11-11, omdat dit de datum is met de meeste enen. In China staat het nummer '1' ook wel symbool voor het alleen zijn. De theorieën achter het bestaan van deze dag zijn nog onduidelijk, maar het is begonnen als een studenten feestdag. In China is dit ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste verkoopdagen van het jaar. Veel retailers en restaurants profiteren nu van deze dag. In Nederland wordt het pas gevierd sinds 2010, maar is ondertussen ook uitgegroeid tot een bekende kortingsdag.

SINGLES DAY IN NEDERLAND

Sinds 2010 wordt Singles Day in Nederland gevierd. Vooral online kun je genieten van vele kortingen op diverse artikelen. Afgelopen jaren waren de categorieën gaming en entertainment ongekend in China terwijl het in Nederland nuchterder verliep met mooie deals op kleding, schoenen en accessoires. We verwachten dat Singles Day 2020 dat de categorieën training, running en lifestyle de meeste bezoekers zullen trekken. Vooral geselecteerde sweaters en sweatpants van topmerken zullen goed in de smaak vallen nu we richting de winter gaan. Comfortabel, warm en tegen een aantrekkelijke prijs – wie wil dat nou niet!

SINGLES DAY VS BLACK FRIDAY

Zowel Singles Day als Black Friday zijn dagen waarbij bekende merken en winkels kortingen geven op heel veel artikelen, maar wat zijn de verschillen? Het verschil ligt in de oorsprong en de dag waarop het gevierd wordt. Singles Day was ogenschijnlijk in het leven geroepen door studenten in China om het vrijgezelle leven te vieren op de datum met de meeste enen (11-11). Black Friday is van Amerikaanse oorsprong en valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday is berucht voor de gekte die er jaarlijks ontstaat in Amerikaanse winkelketens. Gelukkig is zijn alleen de vele kortingen overgewaaid naar Nederland en slaan we de gekte van Black Friday over. Zet deze twee dagen groot in je agenda, want zoveel voordeel wil je niet missen!

SINGLES DAY BIJ PERRY

Ook Perry doet mee met Singles Day. Tijdens deze dag profiteer je alleen online van 22% korting op duizenden artikelen. Zo koop je alles op het gebied van lifestyle, sport en adventure bij Perry. De kortingen van Singles Day zijn alleen online geldig op 11 november 2020. De Singles Day kortingen bij Perry worden automatisch verrekend in je winkelmandje. Veel shopplezier!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Apple Pay-logo Klarna-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 Perry onderdeel van JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
Loading

 
Naar boven