ERVAAR DE RUST MET DE NIEUWE GEL-KAYANO 28.

Heb je last van overpronatie tijdens het hardlopen? Dan is de nieuwe Gel-Kayano 28 van Asics de geschikte hardloopschoen voor jou.

Het nieuwe ontwerp biedt geavanceerde stabiliteit en ondersteuning en beschermt je tegen blessures. De demping in de schoen is afgestemd op de fysieke verschillen tussen mannen en vrouwen. Ervaar de rust bij elke stap en ontlaad jezelf met de nieuwe GEL-KAYANO 28.

MOVE YOUR MIND, UPLIFT THE WORLD
Voor een extra uplift heeft Asics een tool ontwikkeld: de Mind Uplifter. Download de tool en daag jezelf uit. Daarmee kun je ook nog iets terugdoen voor een goed doel. Deel jouw ervaring/selfie via een Instastory en vermeld de volgende hashtag: #upliftyourmind & #perryhappy. ASICS doneert vervolgens een donatie aan de liefdadigheidsorganisatie Mind die zich focust op de geestelijke gezondheid.

ERVAAR DE GEL-KAYANO 28 MET VOORMALIG OLYMPISCH ATLEET ROBERT LATHOUWERS

Wil jij ervaren hoe het is om als een Olympisch atleet over de atletiekbaan te gaan?

Op donderdag 12 augustus organiseren we samen met ASICS een te gekke atletiek clinic op topsportcentrum Utrecht. De clinic wordt verzorgd door Robert Lathouwers. Robert heeft jaren lange atletiek- en trainers ervaring en heeft zelfs meermaals meegedaan aan de Olympische Spelen. Daarnaast kun je ook het nieuwe hardloopmodel Gel-Kayano 28 uitproberen.

Nieuwsgierig? Kijk dan hier voor meer info en meld je aan!

Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Apple Pay-logo Klarna-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 Perry onderdeel van JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
Loading

 
Naar boven