Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

De juiste opblaasboot bij Perry kopen

Een opblaasboot koop je online bij Perry. We zijn dé online watersport shop. Ook voor een nieuwe opblaasboot zit je hier helemaal goed! Door de filters te gebruiken vind je snel de opblaasboot die precies aan je eisen voldoet. Geef bijvoorbeeld je maximale budget aan. Tip: een opblaasboot is het ideale cadeautje voor een bekende die net zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald.

Diverse opblaasbaar boten

Heerlijk toch: tijdens een mooie zomerdag lekker vertoeven op het water. Een eigen boot is dichterbij dan je denkt, kies voor een opblaasboot die je online koopt bij Perry. Ga bijvoorbeeld voor een super stoere kajak. Hier kan jij met iemand anders een stevige toch mee kajakken. De opblaasboten van Perry zijn gemakkelijk op te blazen en gemaakt van stevig materiaal. Een lekke boot is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Koop online een opblaasboot bij Perry

Als jij een boot hebt gevonden die perfect bij je past, klik dan op het artikel en plaatst deze in je winkelwagentje. Vanuit hier kun je via een aantal eenvoudige stappen de boot kopen. Betalen gaat op een veilige manier, bijvoorbeeld via IDEAl. Wil jij op een later moment de boot aanschaffen? Geen probleem! Plaats de boot in je whislist, zodoende hoef je de volgende keer niet weer te zoeken.

Opblaasboten
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
outdoor/watersport/opblaasboten
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)