Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Een koelbox bij Perry kopen

Koelboxen en koelelementen koop je online bij Perry. In onze online outdoor shop vind je alles voor op de camping en voor op reis. Daarbij mogen koelingsartikelen natuurlijk niet ontbreken. Gebruik de handige productfilters om snel te vinden waar jij naar zoekt.

Ruim assortiment koelboxen en koelelementen

Vaak heb je op de camping niet de luxe van een grote koelkast. Wat extra koelingsruimte is dan erg fijn. Een koelbox kan deze ruimte bieden. Bedenk eens hoe handig een koelbox kan zijn: je zet de koelbox naast de barbecue zo hoef je niet iedere keer naar de keuken te lopen voor vlees en vis. Naast deze boxen hebben we ook koelelementen in assortiment, zo kan jij bijvoorbeeld een tas lekker koel houden. Perfect om een verkoelend drankje te verzorgen als je op pad bent.

Koop online koeling bij Perry

Als je op een artikel klikt, lees je in een volgend scherm extra productinformatie. Online kopen bij Perry is leuk, veilig en bovendien super simpel. Betalen doe je bijvoorbeeld met het betrouwbare IDEAL. We streven naar een levertijd van 2 werkdagen, lang wachten hoeft dus niet!

Koeling
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Campingaz
Maten
ONE-SIZE
Kleuren
Prijzen

Geslacht
Mannen
Vrouwen
Kinderen
Unisex
outdoor/kampeerartikelen/koeling
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)