Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Hangmatten bij Perry kopen

Hangmatten koop je online in de online hangmatten shop van Perry. Wij zijn de outdoor specialist van Nederland en online winkelen bij ons is gemakkelijk en betrouwbaar. Voor de hangmatten van Perry is een boom vaak geeneens nodig. De handige draagconstructie zet je overal neer.

Ruim hangmatten assortiment

Is er een relaxter ligartikel dan een hangmat? Wij denken van niet. Koop daarom online een goedkope hangmat. Een hangmat kan je natuurlijk meenemen op vakantie om lekker in te liggen voor je tent, vouwwagen of caravan. Maar met een hangmat kan je ook het vakantiegevoel naar huis halen. Plaats een hangmat bijvoorbeeld in je eigen achtertuin in de zon en je waant je ergens aan de Middellandse Zee. Heerlijk toch?

Koop online een hangmat bij Perry

Als je meer informatie over een hangmat wilt lezen kun je op de foto van het artikel klikken. Je leest dan de uitgebreide productinformatie en de technische productdetails. Mocht de bestelling na levering toch niet aan je verwachtingen voldoen? Ruilen kan gemakkelijk in één van de vele Perry winkels. Veel ligplezier in een hangmat van Perry.

Hangmatten
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
outdoor/kampeerartikelen/hangmatten
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)