Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

De juiste schaatsen voor heren bij Perry

De juiste schaatsen voor mannen koop je online bij Perry. Een koude winter zonder te schaatsen, dat kan toch niet in ons land. Tref daarom de juiste voorbereidingen en ga het gladde ijs te lijf met het grote en veelzijdige assortiment aan heren schaatsen bij Perry. Ben jij een recreatieve schaatser, of zit er een ware Sven Kramer in jou verborgen? Geen probleem. Door de uitgebreide collectie aan schaatsen voor mannen kan jij bij Perry altijd terecht!  

Ruim assortiment aan schaatsen voor mannen bij Perry

Bij Perry doen wij er alles aan om jou al glijdend op het ijs te zien staan. Bij Perry helpen wij jou graag een handje. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan schaatsen voor mannen die het beste in jou naar boven halen. Merken als: Viking, Nijdam en Proces zijn slechts een voorproefje van wat je online bij ons kunt vinden. Bekijk daarom snel ons ruime assortiment aan schaatsen, er is keuze genoeg!

Koop online schaatsen voor mannen bij Perry

Klik op de schaatsen voor meer informatie en ontdek de details zelf met de productfoto’s en specificaties. Heb je de juiste schaatsen kunnen vinden? Wacht dan niet langer en plaats jouw bestelling veilig en snel online. Door de snelle service van Perry wordt jouw bestelling binnen 2 dagen geleverd. Veel schaatsplezier gewenst!

Schaatsen
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Viking
Maten
40
41
42
43
44
45
46
47
Meer
Kleuren
Prijzen

mannen/sporten/schaatsen
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)