Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Nieuwe heren waterschoenen bij Perry kopen

Nieuwe heren waterschoenen koop je online bij Perry. Wij zijn dé nummer 1 watersportwinkel van Nederland dus ook voor waterschoenen en zwemschoenen ben je hier aan het juiste adres. Kies heren waterschoenen van bekenden merken als: Spex, Ipanema en Reef . Deze en nog veel meer bekende merken verzekeren je van topkwaliteit waterschoenen voor heren!

Ruim assortiment heren waterschoenen

Heren waterschoenen zijn een essentieel onderdeel van je watersportoutfit. Als je bijvoorbeeld gaat zwemmen in een zee of een meer adviseren wij om je voeten te beschermen. Scherpe voorwerpen maar ook dieren kunnen vervelende kwetsuren veroorzaken. De juiste zwemschoenen en waterschoenen bieden de perfecte bescherming. Koop nu je nieuwe heren waterschoenen online bij Perry!

Koop online heren waterschoenen bij Perry

Als jij een heren zwemschoenen hebt gevonden die perfect bij je passen, klik dan op het artikel en plaatst deze in je winkelwagentje. Vanuit hier kun je via een aantal eenvoudige stappen de waterschoenen kopen. Betalen gaat op een veilige manier, bijvoorbeeld via IDEAl. Wil jij op een later moment de waterschoen aanschaffen? Geen probleem! Plaats de waterschoen in je whislist, zodoende hoef je de volgende keer niet weer te zoeken.

Waterschoenen
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Seac
Spex
Maten
34-35
36
37
38
39
40
41
42
42-43
43
44
45
46
Meer
Kleuren
Prijzen

mannen/schoenen/waterschoenen
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)