Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Jongenstrainingspakken bij Perry kopen

Trainingspakken voor jongens koop je online bij Perry. In onze online jongenstrainingspakken shop vind je artikelen van topmerken als Nike, PUMA, adidas en Le Coq Sportif. Je kunt de handige product filters gebruiken om heel snel te vinden waar jij zoekt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot sorteren, bijvoorbeeld op prijs.

Ruim assortiment jongenstrainingspakken

Een trainingspak is een veelzijdig kledingstuk. Draag een jongenstrainingspak bijvoorbeeld voor of na een sportwedstrijd. Natuurlijk kun je een dergelijk pak ook prima dragen tijdens het buitenspelen of tijdens een sportdag op school. Als jongen wil je er trendy en stoer bij lopen. Wij als Perry begrijpen dat en zorgen er daarom voor dat alle jongenstrainingspakken er super uitzien.

Koop online jongens trainingspakken bij Perry

Klik op de foto van een trainingspak om extra informatie te lezen. Bekijk bijvoorbeeld van welk materiaal het pak gemaakt is en of het pak ook handige draagzakken heeft. Als het artikel na levering toch niet aan je eisen voldoen, bijvoorbeeld niet goed zit, dan kan je het jongenstrainingspak gratis ruilen of retourneren in een Perry winkel.

Trainingspakken
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Adidas
Lotto
Nike
Maten
104
116
128
140
152
164
176
98
Meer
Kleuren
Prijzen

jongens/sporten/trainingspakken
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)