Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Jongensschaatsen bij Perry kopen

Schaatsen voor jongens koop je online bij Perry. In de online jongensschaatsen shop vind je schaatsen van bekende merken zoals: Nijdam, Roces, Spex en Zandstra. We streven naar een levertijd van 2 werkdagen, lang wachten op je nieuwe jongensschaatsen is dus niet nodig.

Ruim assortiment jongensschaatsen

Nederland is een echt schaatsland. Wij zijn wereldwijd bekend om top schaatsers en schaatssters zoals Sven Kramer en Rintje Ritsma maar vergeet niet de geweldige tochten op natuurijs met als absolute hoogtepunt de Elfstedentocht. Ook als jongen wil jij tijdens de vorstperiodes op het ijs staan. Doe dat met de jongensschaatsen die je hier online koopt in de schaatsen shop. We hebben schaatsen voor de allerjongsten in de vorm van glij-ijzers maar ook Noren en IJshockeyschaatsen voor jongens

Koop online schaatsen voor jongens bij Perry

Heb jij de perfecte jongensschaats gevonden? Klik dan op de foto en lees de aanvullende productinformatie over het artikel. Daarnaast zie je in één oogopslag wat de beschikbare maten zijn. Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen in een Perry winkel. Het bestelproces hier in de online shop is trouwens zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Betalen doe je veilig met betaalsystemen zoals IDEAL. Veel shop en schaatsplezier!

Schaatsen
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
Filters
wis filters
Merken
Nijdam
Maten
29
30
33
34
37
38
Meer
Kleuren
Prijzen

jongens/sporten/schaatsen
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)