Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Jongens zomerjassen bij Perry kopen

Een jongensjas voor in de zomer koop je online bij Perry. In onze jongenszomerjassen shop vind je zomerjassen van bekende topmerken, denk aan Nike, adidas, PUMA en Champion. Heb jij je nieuwe jas eigenlijk snel nodig of hou je gewoon niet van wachten? Geen enkel probleem, we streven naar een levertijd van 2 werkdagen. Voordat je het weet heb jij je nieuwe jas aan.

Ruim assortiment jongenszomerjassen

Er zit een groot verschil tussen een jongensjas voor in de zomer en jas voor in de winter. Een zomerjongensjas dient bescherming te bieden maar ademend genoeg zijn zodat jij niet snel transpireert. Een jas in de zomer is vaak een extra laagje boven je kleding als het bijvoorbeeld s ’avonds wat afkoelt. Vergeet daarom als je op vakantie gaat naar een warm oord om een zomerjas mee te nemen. De looks zijn ook voor jongens belangrijk. Daarom koop je bij Perry trendy zomerjongensjassen.

Koop online een zomerjas voor jongens bij Perry

Klik op je favoriete jas. In een volgend scherm lees je de aanvullende productinformatie, zie je wat de technische details zijn en kun je aflezen in welke maten de jongensjas te leveren is. Plaats het artikel daarna in je winkelwagentje, vanuit hier bestel je via een paar eenvoudige en veilige stappen. Een jongenszomerjas kopen doe je dus online bij Perry!

Zomerjassen
Sorteren op:
1. Kies een kleur
2. Kies een maat
jongens/kleding/zomerjassen
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)