Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
 • GRATIS VERZENDING
 • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Samen met jouw vrienden overwin je de meest indrukwekkende hindernissen

Zaterdag 24 en zondag 25 september vindt in Haarlemmermeer een nieuwe editie van Mud Masters plaats.

 Een fantastisch sport evenement waar Perry de trotse partner van is. Mud Masters is een uitdagend obstacle parcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Samen met jouw vrienden en mede MudMasters overwin je de meest indrukwekkende hindernissen. Door de verschillende afstanden van 6 tot 42 kilometer is finishen bij Mud Masters voor iedereen een haalbaar doel. Dus ook voor jou! Mud Masters leave no one behind! 


Mud Masters is geen wedstrijd op tijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op gaat zijn. En dat mag na de eindstreep uitbundig gevierd worden! Het wordt zwaar, maar juist de overwinning zorgt voor het fantastische gevoel!

 Waar?

Het evenement vindt plaats op en rondom EXPO Haarlemmermeer in De Groene Weelde en het Haarlemmermeerse Bos op zaterdag 5 en zondag 6 maart.

Expo Haarlemmermeer 

Stelling 1 
2141 SB Vijfhuizen

 Voorbereiding

Je kunt je op allerlei manieren voorbereiden voor jouw run. Of je nou hardloopt, voetbalt, hockeyt of tennist: het draagt allemaal bij aan je fitheid voor Mud Masters. Ga je voor een wat gerichtere training, kies dan bijvoorbeeld voor bootcamp of crossfit. De work-outs die je daar doet, vormen een goede voorbereiding op het klimmen, klauteren, rennen en kruipen op het Mud Masters-parcours.

 Shop jouw Mud Masters gear bij Perry

 Speciaal voor Mud Masters heeft Perry in samenwerking met Reebok een uniek assortiment samengesteld. Een goede outfit maakt het verschil. Shop hier alvast je outfit bij Perry en bereid je optimaal voor op Mud Masters. Een goede outfit is het halve werk.

 Onderkleding is de basis voor je outfit. Kies voor een thermoshirt of een baselayer. Deze shirts houden je lichaam warm na een duik in het water. Over deze basislaag draag je een lichtgewicht T-shirt, dat vocht afdrijft zodat je lichaam droog blijft. Bescherm je benen met een lange tight. Begin maart kan het nog flink koud zijn, draag een muts; via je hoofd verlies je namelijk veel lichaamswarmte.

 De juiste schoenen zijn belangrijk: Je hebt stevige schoenen nodig met goede grip die je helpen bij de vele uitdagende hindernissen op het parcours. Trailrunningschoenen zijn hiervoor de beste keus. Deze hebben meer grip door de grove zool en bieden meer bescherming.

 Tip speciaal voor de vrouwen: Onderschat ‘m niet, de sportbeha! Het juiste model vinden is belangrijk en een kwestie van maatwerk. Laat je adviseren door Perry in de winkel of bekijk de productteksten bij de online artikelen goed! 

 

MAAK KANS OP 2 VAN DE ALLERLAATSTE MUD MASTERS TICKETS!

Mud Masters is een uitdagend obstacle parcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Samen met jouw mede MudMasters overwin je de meest indrukwekkende hindernissen. Door de verschillende afstanden van 6 tot 42 kilometer is finishen bij Mud Masters voor iedereen een haalbaar doel. Dus ook voor jou! Mud Masters leave no one behind! 

Jij kunt nu samen met een vriend of vriendin meedoen met dit fantastische evenement!


Maak kans op 2 van de allerlaatste Mud Masters tickets
Wij geven 2 startbewijzen voor MudMasters op 24 & 25 september 2016 voor een afstand naar keuze weg!

Je kunt meedoen wanneer je een aankoop hebt gedaan bij Perry in de periode tot en met 17 september 2016. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je kassabon- of online factuurnummer en gegevens in te vullen.

Voorwaarden deelname prijsvraag MudMasters

 • De prijs bestaat uit 2 startbewijzen voor MudMasters op 24 of 25 september 2016 voor een afstand naar keuze. We geven 10 x 2 startbewijzen weg.
 • De actie loopt tot en met 17 september 2016
 • Je doet mee door je kassabon- of online factuurnummer in te vullen op deze pagina, door de inzending maak je kans de wintersportvakantie te winnen.
  • Bij geen of geen tijdige reactie wordt een nieuwe winnaar gekozen. Hiermee vervalt het recht op de prijs van de oorspronkelijk aangewezen winnaar.
  • Perry heeft het recht om de naam en woonplaats van de winnaar na afloop te communiceren op Social Media en Perrysport.nl.
  • Alleen natuurlijke personen van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen.
  • Medewerkers van Perry en Sports Unlimited Retail zijn uitgesloten van deelname.
  • Perry kiest een winnaar uit de inzendingen.
  • De winnaars worden op maandag 19 september 2016 door Perry persoonlijk op de hoogte gesteld en via social media van Perry bekendgemaakt.
  • Alleen natuurlijke personen van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten, goederen of andere prijzen en kan alleen persoonlijk gebruikt worden.
  • Indien de prijs niet wordt geaccepteerd en gebruikt (bijvoorbeeld als de winnaar niet aanwezig kan zijn) dan vervalt de prijs.
  • Perry Sport is niet aansprakelijk voor kosten en schade vanwege of samenhangend met het (niet kunnen) gebruiken van een prijs, waaronder kosten en schade opgelopen bij het bijwonen en deelnemen aan het evenement.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)