Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
 • GRATIS VERZENDING
 • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon
Maak kans op een Ventoux premiere pakket

Maak kans op een Ventoux premiere pakket

De 'win een Ventoux premiere pakket' actie is afgelopen. Je kunt dus niet meer meedoen.
Hou de Perry website in de gaten voor nieuwe acties.

Je maakt nu bij Perry kans op 2 tickets voor de exclusieve rode loper première van de Nederlandse film Ventoux, een meet & greet met de cast en een originele racefiets uit de film.

In samenwerking met de distributeur van de film Ventoux geven wij een exclusieve prijs weg. Je gaat naar de officiële rode loper première op 12 mei 2015 en bekijkt tijdens een volledig verzorgde avond als eerste in Nederland de film Ventoux. Daarnaast win je een meet & greet met de cast en als klap op de vuurpijl ga je naar huis met een originele in de film gebruikte racefiets!

Over de film Ventoux
Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de spoken uit het verleden zich aandienen.

In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt. Een film van Nicole van Kilsdonk met Kasper van Kooten, Wilfried de Jong, Leopold Witte, Wim Opbrouck en Maruschka Detmers.

Wil jij kans maken op dit fantastische Ventoux première pakket?
Geef antwoord op de onderstaande vraag, laat voor 12 mei 2015 jouw gegevens achter en wie weet loop jij straks over de rode loper om de film Ventoux te gaan bekijken!

Vraag: Met wie wil jij de Mont Ventoux beklimmen en wat zou jij doen na het behalen van de top?”

Vul je gegevens in om kans te maken op de prijs:

* Door deel te nemen aan deze actie geef je toestemming aan Perry om je e-mailadres op te nemen voor de algemene nieuwsbrief.

Voorwaarden deelname prijsvraag Ventoux

 • De prijs bestaat uit 2 tickets voor de exclusieve première van de film Ventoux, een meet & greet met de cast en een originele racefiets uit de film. De racefiets wordt thuis per post afgeleverd.
 • De actie loopt tot en met 11 mei 2015.
 • Perry jureert de inzendingen en wijst de winnaar aan.
 • De winnaar wordt op maandag 11 mei 2015 door Perry persoonlijk op de hoogte gesteld en via social media van Perry bekendgemaakt.
 • Alleen natuurlijke personen van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen.
 • Medewerkers van Perry zijn uitgesloten van deelname.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten, goederen of andere prijzen en kan alleen persoonlijk gebruikt worden.
 • Indien de prijs niet wordt geaccepteerd en gebruikt (bijvoorbeeld als de winnaar niet aanwezig kan zijn) dan vervalt de prijs.
 • Perry Sport is niet aansprakelijk voor kosten en schade vanwege of samenhangend met het (niet kunnen) gebruiken van een prijs.
 • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)