Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Partner

VeiligheidNL is een private organisatie, die adviseert en werkt voor overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Het is een stichting zonder winstoogmerk met als missie: preventie van letsels door ongevallen en geweld. VeiligheidNL's specialisatie is veiligheid en gedrag. VeiligheidNL ondersteunt initiatieven die het aantal blessures en ongevallen bij het sporten verminderen.

Partnership

VeiligheidNL en Perry willen samen sporters in Nederland duidelijk maken hoe belangrijk het voorkomen van blessures is. Draag je bescherming en ben je goed zichtbaar? Dan kun je je grenzen verleggen, meer bereiken en slim en veilig sporten. Be Brave Be Safe!

Be Brave, Be Safe

De campagne 'Be Brave Be Safe' van Perry draagt hieraan bij door protectie en reflectie te promoten en beschikbaar te stellen. Onder protectie vallen alle beschermingsmiddelen die je als sporter kunt dragen. Reflectie omvat alle kleding en materialen die jouw zichtbaarheid als sporter buiten vergroten. Lees meer over de nut en noodzaak van protectie en reflectie.

Wat heb je als sporter aan de campagne ‘Be Brave Be Safe’?

De campagne ‘Be Brave / Be Safe’ helpt jou veilig te sporten zonder blessures, maar met resultaat. Je kunt per sport een top 5 met protectie- en reflectietips bekijken. Volg je die op? Dan sport je slim. Je voorkomt zo dat je door een blessure of ongeval niet meer kunt sporten. Sporten en bewegen is gezond als je dit op een slimme en veilige manier doet!

Meer informatie over voorkomen blessures?

Ga naar voorkomblessures.nl als je meer wilt weten over het voorkomen van blessures in het algemeen. Je vindt daar informatie over 15 verschillende sporten. Bekijk daar allerlei tips en filmpjes en doe de test voor een persoonlijk advies.

 
Blind skateboarder. Be Brave, Be Safe.
 
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)