Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Perry Sport sponsort Run for KiKa voor de ING New York Marathon

Op donderdag 12 september vond er een deelnemersbijeenkomst plaats van de Run for KiKa New York in de megastore van Perry Sport  op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost 

 

Dankzij Perry Sport kunnen de deelnemers van de Run for KiKa New York zich weer als één team presenteren in de Big Apple. Perry Sport sponsort hun namelijk met prachtige outfits die vanavond overhandigd worden.Op 3 november 2013 gaan de 130 runners met een speciale missie de marathon van New York lopen. Dit doen zij niet voor zichzelf. De 42 kilometer door ‘The Big Apple’ staan meter voor meter in het teken van KiKa: Stichting Kinderen Kankervrij.

 

Onder de deelnemers zit een grote verscheidenheid aan lopers. Geoefende en niet-geoefende lopers, jonge en minder jonge lopers, maar ook ouders en familie van patiëntjes. Allemaal lopen zijn met 1 doel; kinderkanker versnelt de wereld uithelpen. En daar is geld voor nodig, veel geld. Gelukkig worden er al goede resultaten geboekt door vernieuwend onderzoek en genezen steeds meer kinderen van kanker. Het genezingspercentage ligt nu op 75%, maar met meer onderzoek is het mogelijk het genezingspercentage naar 95% te brengen. Met de opbrengsten van de Run for KiKa New York komen we weer een stapje verder!

 

Meer weten of sponsoren?

Ga naar www.runforkikanewyork.nl  en volg de individuele lopers. Elke loper heeft een persoonlijke pagina waarop hij zijn motivatie en bevindingen in de aanloop naar de marathon bijhoudt en waarop vele ontroerende verhalen staan. Steun deze helden en sponsor!

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)