Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Ruilen en Retourneren

 
Je mag je bestelling binnen 14 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd ruilen. Ruil de artikelen altijd in de originele verpakking. Hangkaartjes, prijskaartjes ezovoort mogen niet worden verwijderd. Wij kunnen artikelen die gedragen en/of beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet accepteren.
 
Let op: Het is dus niet mogelijk om een artikel te ruilen door het retour te sturen. In dit geval zal je een nieuwe order moeten plaatsen.
 
Retourneren 
Je mag je bestelling binnen 14 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd retourneren. Dit kan in één van onze Perry-winkels of per post.
 
Wanneer je ervoor kiest de artikelen in één van onze vestigingen te retourneren, zorg er dan voor dat je de totale pakbon meeneemt naar de vestiging, dus niet alleen de retourbon. Bij het retourneren in het filiaal zullen het aankoopbedrag en de betaalde bezorgkosten op je rekening worden teruggestort. Je kunt er ook voor kiezen het geld op een Perry Giftcard te laten zetten.
 
Bij het terugsturen van artikelen dient er altijd een retourbon toegevoegd te worden. Deze vind je op je pakbon aan de voorzijde. Stuur je meer dan één pakketje terug en heb je slechts één retourbon, voeg dan bij de andere pakketjes een briefje toe met daarop je naam, adres en ordernummer.
 
Je kan artikelen goed verpakt retour sturen in de originele verpakking en onder vermelding van jouw ordernummer sturen naar:
 
Perry Sport 
T.a.v. Retouren
Oosteinderweg 247B
1432 AT Aalsmeer

Let op: De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Het pakketje dient als pakketpost te worden verstuurd, daar wij geen brievenbus hebben op bovenstaand adres.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je eigen keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaardlevering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 
 
Zodra wij je geretourneerde artikelen verwerkt hebben zal je een mail vanuit ons ontvangen ter bevestiging.
Het geld zal binnen 14 dagen na ontbinding op je rekening zijn bijgeschreven.
 
Let op: Heb je je bestelling op een scherm in de winkel gedaan of met creditcard betaald, dan zijn je bankgegevens niet bekend bij ons. Vul in dit geval je rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder in op de retourbon.
 
Stuur de artikelen altijd in de originele verpakking terug. Hangkaartjes, prijskaartjes enzovoort mogen niet worden verwijderd.  Wij kunnen artikelen die gedragen en/of beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren.
 
Vermeld bij het retourneren altijd de reden van retour op de retourbon: 
  1. Verkeerde maat
  2. Verkeerde keuze
  3. Defect/beschadigd bij ontvangst
  4. Artikel niet compleet
  5. Verkeerd artikel ontvangen
  6. Andere reden, namelijk… 
LET OP: HET IS NIET MOGELIJK WEBSHOP-ORDERS TE RUILEN/RETOURNEREN BIJ EEN OUTLET
 
Kan ik het artikel thuis laten ophalen?
Perry beschikt niet over een eigen bezorg- en ophaaldienst. Het is daarom niet mogelijk om een artikel bij jou thuis op te laten halen.
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)