Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon
PERRY VAN DER KAR

PERRY VAN DER KAR

De grootste sportwinkel van Nederland

In 1959 verkoopt Willem Verster Perry&Co aan de Bijenkorf. De Bijenkorf voegt in 1960 Perry&Co samen met de sportwinkel van Leo van der Kar. Leo van der Kar had een zeer goede naam in de sportwereld. Hij was zelf fervent atleet en daarnaast trainer van verscheidene Nederlandse topsporters, waaronder enkele van de grootste sporthelden van zijn tijd. De winkel wordt in één klap de grootste en meest professionele sportwinkel van Nederland. Vanaf nu gaat Perry&Co verder als Perry van der Kar. 

De Sprinter komt tot leven

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Van der Kar en Van 't Lam nemen de leiding bij Perry van de Kar en zij besluiten voor het nieuwe logo een sprinter te gebruiken. De sprinter zal nog lang een bekend beeldmerk blijven van Perry. 

1967 - Keep Fit

Omdat voor Perry bewegen altijd belangrijk is geweest en Perry het Nederlandse volk wil stimuleren dit te blijven doen, verschijnen en verschillende boekjes over bewegen en gezondheid. Een voorbeeld hiervan is het Keep Fit-programma, waarin beschreven staat hoe je gezond en fit blijft, met het gebruik van verschillende sportattributen en trainingen. 

1971 - JeZelf Zijn-shop

In 1971 start Perry van der Kar een nieuwe winkelformule: ZZ shop. ZZ shop is het buitenbeentje voor vrijetijdsinvulling. Naast de Perry van der Kar-winkels worden er een aantal ZZ-winkels geopend. Met deze nieuwe formule richt Perry van der Kar zich op een meer uitgesproken doelgroep, die zich wil onderscheiden en niet bang is om opvallend gekleed te gaan. Het is immers belangrijk om jezelf te kunnen zijn!

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)