Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon
PERRY SPORT

PERRY SPORT

1978 - Perry van der Kar + Sporthuis Centrum = Perry Sport

De Bijenkorf, die nu moeder is van dochtermaatschappijen Perry van der Kar en geduchte concurrent Sporthuis Centrum, besluit de twee ondernemingen samen te voegen tot één groot en sterk sportwarenhuis: Perry Sport.

Logoparade

In 1984 besluit Anton Dreesman de keten Perry Sport over te nemen van de noodlijdende Bijenkorf. Perry Sport wordt juridisch onderdeel van Vroom en Dreesmann, maar blijft wel een opzichzelfstaand bedrijf. Wanneer later Vroom en Dreesmann onderdeel wordt van werkmaatschappij Vendex International, gaat ook Perry Sport hierin mee. Door de constante wisseling van de directie van Perry Sport verandert het logo continu. 

1994 - Private Labels

In 1994 besluit Perry Sport drie private labels op te richten, elk gericht op een andere collectiegroep binnen Perry Sport.

Spex start als merk met casual strandkleding.
INQ richt zich op de sporter die het beste uit zichzelf wil halen. INQ staat voor I Never Quit!
Wildebeast is voor de avonturiers die veel reizen, wandelen, klimmen en kamperen. 

2006 - Perry wordt Unlimited

Het in 2006 opgerichte Unlimited Sports Group is een nieuwe organisatie die bestaande retailers en merken op sport-, outdoor- en lifestylegebied onder zich voegt. USG heeft veel ambitie en probeert door middel van een grote passie voor sport, ondernemingschap, openheid en zelfverzekerdheid de sportmarkt binnen de Benelux te veroveren. De vooruitstrevende organisatie USG zorgt voor beweging en verandering binnen het huidige Perry Sport en veel nieuwe ontwikkelingen volgen, waarbij voor Perry "verleiding" in bewegen centraal staat.

2008 - The female touch

In 2008 opent Perry in samenwerking met Nike in Nijmegen het eerste Sport+Eve-filiaal. Even later opent in Haarlem het tweede. Sport+Eve is een volledig op vrouwen afgestemd sportfiliaal als alternatief op vaak erg mannelijk ingerichte winkels. Een winkel speciaal voor vrouwen, volledig afgestemd op hun wensen. 

2011 - Shop-in-shops

Perry opent in verschillende V&D's door heel Nederland zogenaamde shop-in-shops. Dit zijn speciale, kleinere Perry-filialen die een gespecialiseerd assortiment hebben om het huidige aanbod van de V&D uit te breiden.

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)