Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon
PERRY EN CO

PERRY EN CO

Opening eerste winkel 

In 1866 opende de familie Verster de winkel Perry&Co op de Amsterdamse Kalverstraat. De winkel verkocht vernieuwende producten van over de hele wereld onder de naam Perry-artikelen.
Perry&Co maakte de meest exclusieve en innovatieve producten van over de hele wereld voor iedereen bereikbaar. Binnen no time stond de winkel bekend als één van de grootste trendsetters van Nederland.

De stap naar sport 

Tijdens de jaren '20 waren andere warenhuizen langzaam aan hun opkomst begonnen. Om de concurrentie een stap voor te zijn is Perry&Co zich meer gaan focussen op reizen en vrije tijd. Er waren destijds maar weinig warenhuizen met een eigen sportafdeling, op deze manier kon Perry&Co zichzelf blijven onderscheiden.

De tent maakt zijn debuut

Tegen het einde van de jaren '20 groeit langzaam maar gestaag het vrijetijdsassortiment van Perry. Sportartikelen zijn er in overvloed, het tennisassortiment is veruit het grootst. In de zomer van 1930 zijn voor het eerst tenten opgenomen in het assortiment. Langzaam neemt de winkel zoals we die vandaag kennen vorm aan.

Perry wordt steeds meer sport 

Tijdens de naoorlogse periode ging Perry zich steeds meer richten op de vrijetijdsbesteding van haar klanten. De tijdgeest was positief en mensen wilden meer van het leven genieten. Langzaam maar zeker groeide de winkel uit tot een sportwinkel voor het actieve publiek met veel kleding, sportartikelen en een uitgebreid kampeerassortiment.

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)