Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
 • GRATIS VERZENDING
 • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon
Maak kans op een actieve vakantie in Karinthie t.w.v. 1000 euro!

Maak kans op een actieve vakantie in Osttirol!

De 'win een actieve vakantie in Osttirol' actie is afgelopen. Je kunt dus niet meer meedoen. Hou de Perry website in de gaten voor nieuwe acties.

Ook zo’n zin in een actieve vakantie in Osttirol, Oostenrijk? Doe dan nu een aankoop bij Perry en maak kans op een 8-daagse reis voor 2 personen. De winnaar gaat een week lang genieten van de sportieve mogelijkheden die Osttirol te bieden heeft. De reis is inclusief 3-sterren hotel incl. half pension en een Osttirol Card waarmee je leuke en sportieve excursies kunt ondernemen.

Dit heeft Osttirol te bieden
Osttirol biedt met de Großglockner en de Lienzer Dolomiten, de hoogste en meest opvallende bergen van Oostenrijk. Als outdoor-sporter kun je hier je hart ophalen! Zo kun je genieten van prachtige uitzichten vanaf de nieuw aangelegde dalroute in Kals en de natuur-kracht-route 'Umbalfälle' in Prägraten bij de Großvenediger midden in het nationale park Hohe Tauern. Eén verdieping hoger, biedt het Defreggental een eldorado voor outdoor-sporters! Een enorm dennenwoud strekt zich hier uit tot aan de Jagdhausalmen – de oudste almen van Oostenrijk.

Ongerepte natuur meets stedelijke lifestyle
Het contrast tussen ongerepte natuur en stedelijke lifestyle is typisch Osttirol: in de 'zonnestad' Lienz kun je slenteren door middeleeuwse steegjes, shoppen in boetiekjes en heerlijk eten in uitstekende, door Gault-Millau onderscheiden restaurants. Ervaar de natuur tijdens wandeltochten op het Zettersfeld of klim- en mountainbiketochten in de ruig-romantische Lienzer Dolomiten. Meer informatie over Osttirol vind je hier.

Meedoen?
Je kunt meedoen wanneer je een aankoop bij Perry hebt gedaan in de periode van 20 juli 2015 t/m 28 augustus 2015. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder je kassabon- of online factuurnummer in te vullen.

Deze vakantie wordt beschikbaar gesteld door het Oostenrijks Toeristenburo

Tip: lees voor deelname eerst goed de actievoorwaarden door. Deze vind je onderaan de pagina.

* Door deel te nemen aan deze actie geef je toestemming aan Perry om je e-mailadres op te nemen voor de nieuwsbrief.

Voorwaarden

 • De reis bevat 7 overnachtingen in ***Alpengasthof Pichler in St. Veit o.b.v. halfpension inclusief de Osttirol Card voor 2 personen.
 • De reiskosten naar de accommodatie zijn voor eigen rekening. Overige bijkomende kosten en verzekering zijn niet inbegrepen.
 • De prijs is niet inwisselbaar en niet overdraagbaar.
 • Je doet mee door je kassabon- of online factuurnummer in te vullen op deze pagina, door de inzending maak je kans de actieve vakantie te winnen.
 • Perry kiest een winnaar uit de inzendingen.
 • De prijs kan niet voor contanten ingewisseld worden of op andere personen overgedragen worden.
 • De actie loopt bij aankoop van een besteding bij Perry in de periode van 20 juli t/m 28 augustus 2015.
 • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Op uiterlijk 1 september 2015 ontvangt de winnaar een e-mail van Perry. De winnaar dient voor 4 september 2015 gereageerd te hebben. Bij uitblijven van een reactie wordt een nieuwe winnaar gekozen. Hiermee vervalt het recht op de prijs van de oorspronkelijk aangewezen winnaar.
 • Perry en het Oostenrijks Toeristenburo hebben het recht om de naam en woonplaats van de winnaar na afloop te communiceren op Social Media en Perrysport.nl.
 • Alleen natuurlijke personen van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen.
 • Medewerkers van Perry zijn uitgesloten van deelname.
 • Perry is niet aansprakelijk voor kosten en schade samenhangend met het gebruiken van een prijs.
 • De reis is te verzilveren tot en met 31 oktober 2015.
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)