Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Partner 

Mountain Network staat voor meer dan 25 jaar ervaring in de klim- en bergsport. De organisatie heeft vijf klimhallen in Nederland, een outdoorlocatie in de Belgische Ardennen (nabij Dinant) en in de Franse Alpen (Mont Blanc, Chamonix). Mountain Network verzorgt niet alleen klim- en bergsportactiviteiten, groepsarrangementen en cursussen op de eigen locaties, maar bouwt ook klimwanden, levert klimmaterialen en organiseert bergexpedities naar aansprekende bergtoppen over de gehele wereld. Meer informatie over Mountain Network vind je hier.

Acties

Leer klimmen via Perry Sport en profiteer!

De cursus Indoor Toprope is een aanbevolen start voor elke klimmer die zelfstandig op een artificiële klimwand wil gaan klimmen. Tijdens deze cursus wordt de basis gelegd voor het op een verantwoorde manier beoefenen van de klimsport. Je leert zelfstandig zekeren en veilig klimmen. Als je deze cursus hebt afgerond, ontvang je een klimvaardigheidsbewijs van de NKBV waarmee je in alle klimhallen zelfstandig kan klimmen.

Actie

Perry-klanten die zich inschrijven voor een Indoor Toprope Cursus (kosten €85,00 voor volwassenen en €75,00 voor jeugd) mogen na afloop een maand GRATIS onbeperkt klimmen (t.w.v. €51,50)! 

Voorwaarden

Bij aankoop van één of meerdere artikelen uit de Wildebeast-collectie doe je mee. De kassabon (maximaal drie maanden oud) is je bewijs voor deelneming als Perry-klant. Deze cursus is te volgen in een van de klimcentra van Mountain Network in Amsterdam, Arnhem, Dordrecht, Heerenveen of Nieuwegein. 

Meer info en inschrijven: www.mountain-network.eu/itc

Boek een kinderfeestje klimmen en de negende en tiende deelnemer zijn gratis!

Geef je binnenkort je verjaardagfeest, kinderfeestje of heb je iets anders te vieren? Dan verzekert Mountain Network je van een onvergetelijk feest! Samen met jouw vrienden en vriendinnen ga je anderhalf uur lekker klimmen en klauteren op de klimwand. Lukt het jou om ruim 16 meter naar boven te klimmen?

Actie

Boek een kinderfeestje klimmen en de negende en tiende deelnemer (t.w.v. €31,80) zijn gratis.

Voorwaarden

Bij aankoop van één of meerdere artikelen uit de kindercollectie van Wildebeast. De kassabon (maximaal drie maanden oud) is je bewijs voor deelneming als Perry-klant.

Meer info en inschrijven: www.mountain-network.eu/kinderfeestje

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)