Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

Partner

Voetbal is volkssport nummer één. De KNVB is met bijna 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met 3.400 verenigingen, ongeveer 33.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling.

Daarnaast besteden nog eens honderdduizenden liefhebbers als vrijwilliger talloze uren aan de sport, bijvoorbeeld als scheidsrechter, jeugdleider, kantinebeheerder of bestuurslid. Denk ook aan de miljoenen fans van Oranje en de clubs, die allen veel plezier beleven aan het voetbal. Voor al deze mensen speelt voetbal een belangrijke rol. En voor velen geldt waarschijnlijk, net als voor de KNVB: ‘Voetbal is ons leven'.

Voor al deze mensen wil de KNVB, namens alle betaalde en amateurvoetbalverenigingen in Nederland, zorg dragen voor kwaliteit van voetbal. Een andere belangrijke doelstelling is het stimuleren van de groei van de voetbalsport. Voor iedereen moet het mogelijk zijn om op zijn eigen (ambitie)niveau te voetballen, op een maatschappelijk verantwoorde manier. De kerntaken van de KNVB zijn het organiseren van competities en evenementen, de organisatie van het vertegenwoordigende voetbal (Nederlands elftal en de andere Nederlandse teams), het organiseren en ontwikkelen van de bedrijfstak voetbal en het participeren in maatschappelijke projecten.

Partnership

Perry is Official Supplier van de KNVB.

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)