Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon
Electric Run
Electric Run
Herenassortiment Electric Run
Damesassortiment Electric Run
Electric Run-accessoires
Electic Run-tickets met korting

Electric Run

VANAVOND (25 maart 2015) organiseert Perry in samenwerking met Stadswild en adidas verschillende mini-runs waarbij je de nieuwe Supernova Glide Boost kunt testen! Bij zowel het Perry filiaal Overtoom als filiaal Arena zullen de mini-runs plaatsvinden. Deze duren ieder een kwartier. De tijden van de runs zijn: 17:30, 18:15, 19:00 en 19:45.

Er zullen mensen van adidas aanwezig zijn die je alles over de schoen kunnen vertellen. Tegelijkertijd verzorgen de instructeurs van Stadswild een onvergetelijke workout! Ben jij er bij vanavond? Vergeet dan niet je sportkleding mee te nemen! Wanneer je meteen een nieuwe sportoutfit aan wilt schaffen uit de brede sportcollectie van Perry, dan staat ons personeel natuurlijk ook graag voor je klaar met het nodige advies!


Perry is de trotse partner van de Electric Run Amsterdam! Na het grote succes in 2014 is de Electric Run dit jaar weer terug in Amsterdam. Op 28 maart 2015 komt dé hit Electric Run terug met een gloednieuwe editie. De route vertrekt dit keer vanaf een spectaculaire nieuwe locatie: Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit prachtige monumentale erfgoed van de Spelen van 1928 in het centrum van Amsterdam, wordt het decor van dit unieke hardloop- en dance event.

De Electric Run is een lichtgevend en swingend hardloopevenement, waarbij de heerlijke beats je om de oren vliegen tijdens het afleggen van 5 kilometer. Je rent door 7 verschillende, kleurrijke werelden met ieder een eigen lichtgevend thema. Dwingt de muziek je te stoppen met hardlopen en te dansen op de beat? Geen probleem! Je bent bij de Electric Run om plezier te maken en iets compleet nieuws te ervaren.

Tickets kopen met korting? Perry biedt nu de laatste tickets aan met early bird korting: Bestel hier!

Shop nu alvast je Electric Run outfit bij Perry. Alles wat gekleurd is, knippert, glimt of licht geeft is perfect voor de Electric Run! Ben jij al helemaal ‘Electric proof’?

Houd perrysport.nl en Perry Facebook in de gaten voor meer informatie én acties rondom de Electric Run.

Pick Up filialen 
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)