Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

ASICS Motion Series-techologie

BLIJF DEZE WINTER WARM EN DROOG MET DE NIEUWSTE MOTION SERIES-TECHNOLOGIE

De ASICS-hardloopkledingcollectie voor herfst/winter 2013 beschermt en houdt u warm en droog dankzij de allernieuwste Motion Series-laagjestechnologie.

ASICS heeft een reeks nieuwe labelkaartjes ontwikkeld zodat klanten inzicht krijgen in de gedachtegang achter deze kenmerkende technologie. Motion Dry, Motion Therm en Motion Protect bieden samen de optimale combinatie van isolatie en ventilatie zodat sporters het hele jaar door buiten kunnen trainen. Bij extreem weer kan dit veelzijdige laagjessysteem worden gecombineerd voor maximale bescherming. De afzonderlijke kledingstukken kunnen het gehele jaar door worden gedragen.

Motion Dry:
De Motion Dry-technologie helpt transpiratievocht af te voeren van de huid zodat het lichaam droog en warm blijft. Als het warm is, kunnen Motion Dry-kledingstukken afzonderlijk worden gedragen als basislaag. De technologie bevordert namelijk de afvoer van vocht van de huid door verdamping, wat een verkoelend effect heeft.

Motion Therm:
De tussenlaag van Motion Therm is ontworpen om de kerntemperatuur van het lichaam vast te houden en te isoleren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ademende materialen die vocht afvoeren en warmte vasthouden.

Motion Protect:
Deze isolerende buitenlaag biedt bescherming tegen wind en regen. In de Motion Protect-laag zijn op belangrijke delen van het lichaam ademende stoffen verwerkt. Zo blijft het lichaam droog en is goede ventilatie mogelijk zodat het Motion Series-laagjessysteem optimaal kan functioneren.

In de nieuwe ASICS-collectie voor herfst/winter 2013 is de Motion Series-technologie verwerkt zodat hardlopers niet alleen worden beschermd tegen de kou maar er ook modern en stijlvol uitzien.


Nieuwe runningcollectie bij Perry Sport:
Naast de uitgebreide collectie is nu ook de nieuwe running collectie online! Kleding, schoenen en accessoires van topmerken zoals onder andere Asics, adidas, PUMA en Nike! Bekijk snel deze nieuwe collectie!

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)