Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

NIEUWE FLAGSHIPSTORE

Op 3 december 2016 opent de geheel nieuwe flagship store van Perry aan de Kalverstraat in Amsterdam. De nieuwe Perry store krijgt niet alleen een update aan de buitenkant, maar heeft een zeer compleet aanbod van modische sport & adverture producten met innovatieve elementen. Daarnaast is de Perry uniek in haar aanbod van sport & adventure binnen een multibrand concept.

De focus van Perry ligt op de categorieen; Running, Training, Football en Sportswear. Het aanbod van Perry op Adventure gebied, focust zich met name op Urban Adventure en kamperen. Alle producten worden geselecteerd volgens de laatste trends en functionele ontwikkelingen De heropening van de flagship store volgens het nieuwe winkelconcept wordt feestelijk gevierd met verschillende evenementen gedurende het openingsweekend.

Voordat de gloednieuwe winkel opent wil Perry zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met wat Perry te bieden heeft. Daarom zal vanaf half september de “KEEP MOVING with PERRY TOUR” door Amsterdam rijden en iedereen die wil, laten kennismaken met nieuwe producten en trainingen op het gebied van sport, adventure en health.

Wil jij ook aan iedereen laten zien hoe sportief jij bezig bent tijdens de KEEP MOVING WITH PERRY SPORT TOUR? Zet het op Instagram, Twitter of Facebook met de #KEEPMOVINGTOUR.
   Folder banner
 
Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)