Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon

AMSTERDAM OPEN AIR – THE WEEKENDER – 6 & 7 JUNI 2015

Terwijl de vorige succesvolle edities nog op het netvlies gebrand staan, keert Amsterdam Open Air dit jaar alweer voor de vijfde keer terug naar recreatiegebied Gaasperpark. In het weekend van 6 en 7 juni smelt het beste van het Amsterdamse nachtleven naadloos samen in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur. Gelukkig hoef je van al dit moois geen moment te missen: ook dit jaar biedt de AOA-camping ruimte genoeg voor jou, je tent en je teenslippers.

Met een fijne selectie van de meest vooraanstaande hosting-partijen biedt het festival dit jaar vier grote stages, vijf intieme stages en een Spirit Island. Hier bestijgen gerenommeerde artiesten en aanstormend talent zij aan zij het podium, en komen alle windstreken van de muziek tot hun recht. Smeer je in en maak je borst nat voor een wervelende mix van house, tech house, deep house, techno, disco, hip-hop, electro en ohja, een stortvloed aan zonneschijn.

De voorverkoop van de weekendtickets is begonnen en zijn verkrijgbaar op de website van Amsterdam Open Air.De daytickets gaan in maart in de verkoop bij de bekendmaking van de  line-up. Een weekendticket bemachtig je voor €79,50, een campingticket voor €109,50.  Een dayticket kost €47,50.

De camping is geopend van vrijdag 5 juni 12:00, tot maandag 8 juni 12:00.

 

Voor meer info::

www.amsterdamopenair.nl

www.facebook.com/amsterdamopenair

www.instagram.com/amsterdamopenair

www.twitter.com/amsterdamopenair

www.youtube.com/amsterdamopenair

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)