Online sportwinkel en outdoorshop Perrysport
  • GRATIS VERZENDING
  • NAAR ALLE FILIALEN!
search_icon
search_icon
(0) artikel(en)
search_icon
(0) artikel(en)
Levering: 1-4 werkdagen
Levering: 1-4 werkdagen
Gratis bezorgen in onze winkels
Gratis bezorgen in onze winkels
Veilig betalen
Veilig betalen
search_icon
Promoot Perrysport.nl en verdien geld!

Promoot Perrysport.nl en verdien geld!

Welkom bij het affiliateprogramma van Perry. Via ons affiliateprogramma kun je geld verdienen met je website. Meld je vandaag nog aan als publisher en profiteer van de vele voordelen!

Waarom Perry?
Perry is al bijna 150 jaar actief in Nederland en biedt een compleet portfolio van de grootste A-merken op sport- en outdoorgebied. Met 60 eigen winkels en ruim 20.000 artikelen van zowel eigen merken, als meer dan 150 (inter)nationale topmerken zijn we dé sport- en outdoorshop van Nederland. Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd en kunnen ook gratis in de winkels afgeleverd worden.

Hoe werkt het?
Je meldt je als Publisher aan bij het affiliateprogramma van Perry via Affiliate4You. Plaats advertentiemateriaal van Perry op je website. Dit kan een tekstlink, een banner of product­integratie zijn door middel van onze productfeed. Via deze weg kunnen de bezoekers doorklikken naar Perrysport.nl. Je ontvangt commissie over elke doorgestuurde bezoeker die iets aanschaft binnen de 30 dagen geldende cookietermijn. De hoogte van de commissie is standaard 6% over het totale bestelbedrag.

Hoe meld ik mij aan?
Meld je nu gratis aan voor het affiliateprogramma via Affiliate4You en start vandaag nog met geld verdienen. Perry gelooft in samenwerken en verwelkomt je graag als partner!

Tel. 0900 - 737 79 77
(0,35 euro per gesprek)