https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery-1.7.1.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-collapse.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/bootstrap-transition.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/jquery.easing.min.js https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/resources-oneiota.com/jdsports/menu.js

Verkooppartner Reebok

Directe levering vanuit verkooppartner Reebok

Sommige van onze artikelen worden direct vanuit Reebok naar je toegestuurd. Via deze verkooppartner-collectie kunnen we je een nog breder assortiment aanbieden. Op de productpagina wordt vermeld indien het artikel direct geleverd wordt door Reebok. Voor deze artikelen gelden wel enigszins andere voorwaarden.

Kortingsacties

Alle artikelen die direct geleverd worden vanuit Reebok zijn uitgesloten van kortingsacties, promoties en kortingscodes omdat dit niet onze eigen voorraad betreft. Het kan dus zo zijn dat je een product of een specifieke maat wilt kopen die aan een kortingsactie of promotie verbonden zit, waarvoor de korting niet verrekend wordt of waarvan de prijs in de winkelwagen afwijkt van de getoonde prijs op de productpagina. Hier kunnen we geen wijzigingen in aanbrengen.

Bezorgen

Wanneer je een artikel bestelt dat direct door Reebok geleverd wordt, staat dit op de productpagina vermeld. In de praktijk zul je er het volgende van kunnen merken:
- Levertijd: Reebok streeft ernaar jouw bestelling binnen 3 werkdagen af te leveren (van dinsdag tot en met zaterdag) op het door jou opgegeven afleveradres.
- Meerdere pakketten: Indien je bestelling uit meerdere artikelen bestaat, kan het voorkomen dat je bestelling in meerdere pakketten bezorgd wordt. Mogelijk worden deze pakketten op verschillende tijdstippen geleverd, zelfs op dezelfde dag. Dit is het geval als je bestelling uit verschillende producten bestaat, waarvan niet alles door Reebok geleverd wordt.
- Bezorgdienst: Ondanks dat Reebok de artikelen verstuurt, verzorgen wij de verzendinformatie. Je ontvangt dus van ons een e-mail met daarin de bezorginformatie. De producten worden door PostNL bij je bezorgd.
- Aflevering: Is je pakket een week na het plaatsen nog niet afgeleverd op het opgegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan de klantenservice via klantenservice@perrysport.nl onder vermelding van het factuur- of ordernummer. Wij zullen dan contact opnemen over de status van het pakket.

Retourneren

Bij artikelen die door Reebok geleverd zijn heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Je krijgt bij ontvangst van je artikel ook een retourlabel, waarmee je het artikel naar Reebok kan retourneren. Dit betekent dus ook dat als je meerdere artikelen besteld hebt waarvan niet alles direct geleverd wordt door Reebok, dat je meerdere losse retourzendingen moet doen. Heb je geen retourlabel ontvangen van Reebok maar wel een door Reebok verzonden artikel dat je wil retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we een nieuw retourlabel voor je kunnen regelen.

Ruilen

Het is technisch niet mogelijk om een artikel welke direct geleverd wordt door Reebok om te ruilen, zonder dat er een nieuwe bestelling voor geplaatst moet worden. Bevalt een artikel je dus toch niet helemaal en wil je een andere maat of kleur?
1. Retourneer het ontvangen artikel naar Reebok. Gebruik hiervoor het retourlabel dat je erbij ontvangen hebt.
2. Plaats een nieuwe bestelling met het artikel dat je ervoor in de plaats wilt hebben.
Heb je geen retourlabel ontvangen van Reebok maar wel een door Reebok verzonden artikel dat je wil retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we een nieuw retourlabel voor je kunnen regelen.

Overige vragen?

Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben, neem dan alsjeblieft contact met ons op via klantenservice@perrysport.nl of 088 – 787 2620. We helpen je namelijk graag.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Apple Pay-logo Klarna-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2022 Perry onderdeel van JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
Loading

 
Naar boven