COVID-19

In onze winkels

Onze winkels zijn vanaf zondag 28 november open tot uiterlijk 17.00 uur i.v.m. de nieuwe corona maatregelen. Kijk op onze winkelpagina's voor de exacte openingstijden per winkel. Vergeet je mondkapje niet mee te nemen als je een winkel bezoekt en denk aan de verplichte 1,5 meter afstand.

Het is mogelijk om jouw pakket te laten bezorgen en op te halen in al onze winkels!

Zodra de bestelling is aangekomen in jouw gekozen winkel ontvang je van ons bericht.

Wil je jouw pakket liever thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Vanaf 29.99 euro is dat kosteloos.

Onze retourtermijn is 60 dagen. Loopt deze termijn af voordat onze winkels weer volledig open zijn? Dan heb je na het volledig openen van onze winkels nog 14 dagen de tijd om alsnog jouw aankoop te retourneren in een van onze winkels.

Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, gedeeltelijk thuis aan het werk zijn. Afspraken met klanten, leveranciers en andere betrokkenen vinden vooral digitaal plaats of zijn verzet naar een ander moment.

Klantenservice

Klik hier voor onze klantenservice

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl, voor jou beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om voldoende in beweging te blijven en daarvoor de juiste artikelen te gebruiken.Er komt een drukke maand aan dus bestel je cadeautjes voor de feestmaand op tijd!

 

Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Apple Pay-logo Klarna-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 Perry onderdeel van JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
Loading

 
Naar boven